Dobročinný bazárek

04.11.2017 09:00

Srdečně vás zveme na bazárek, odkud si můžete za drobný příspěvek odnést leccos praktického a zajímavého a zároveň kam můžete přinést to, co doma již neupotřebíte, ale víte, že by mohli druzí ocenit a s radostí si pořídit.

Bazárek jsme pořádali již v lednu letošního roku a bylo to velmi příjemné setkávání. Zároveň nám zůstalo ještě leccos z darů přinesených až v průběhu akce (zpětně za ně znovu děkujeme). Proto rozhodnutí o opakování akce bylo jasné již tenkrát.
Nyní se nám pomalu ale jistě blíží vánoce a my jsme přesvědčeni, že by se mnohé z předmětů daly uplatnit na vánoční výzdobu, přípravy či jako drobná pozornost pro někoho blízkého.

Zajímá Vás, jak to u nás v Ladoňce vypadá, jací jsou její zakladatelé či členové, u čaje si popovídat o akcích, plánech, o životě? To je další důvod se v tomto termínu zastavit na bazárku. ;-)

K dispozici krom rozličných předmětů k pořízení bude také lahodný čaj a nějaká ta laskomina.

Přijďte, uvidíte. ;-)

Aktuální informace také na FB události - Dobročinný bazárek

 V případě jakýchkoliv dotazů nás můžete kontaktovat na e-mailu: ladonka @ centrum.cz, na facebooku Ladoňka, z.s. či telefonu 771 77 41 41.

Pár slov po proběhlé akci:
Velmi děkujeme všem za milou návštěvu, spoustu krásných darů věcných, štědré dary finanční a za příjemné povídání.
Po uspořádaném Bazárku máme k dispozici zřejmě více věcí než před akcí (a to si téměř každý návštěvník něco odnesl :-) ), a i díky vaší podpoře jsme se rozhodli pořádat Bazárek častěji. Takže ze začátku příštího roku se budeme těšit opět na viděnou. ;-)
A přidáváme ještě foto části věcí k mání, které budou k dispozici ještě v úterý při výdeji Čerstvých produktů z Polabí.